torstai 7. heinäkuuta 2016

Rakkautta vain

Monet lempihetkeni tässä elämässä liittyvät todella arkisiin, mutta ah, niin omalaatuisiin ja upeisiin hetkiin. Yksi niistä on ehdottomasti tämä spontaani parvekebrunssi, joka toteutettiin Lauran ja Janinan kanssa. Oltiin sovittu Lauran kanssa, että tehdään kahdestaan vohveleita ja jotain suolaista niiden kylkeen. Ennen treffaamistamme Janina laittoi mulle viestiä kysellen päivän ohjelmaa ja parin minuutin kuluttua oltiinkin jo sovittu että mimmi liittyy meidän seuraan ja pidettiin tämä Lauralta vielä salassa. Kun ovikello soi, pyysin Lauraa avaamaan ja tilanne oli niin upea siinä kaikessa yllättyneisyydessään ja halauksien täyteisyydessään, ettei siihen muuta enää kaivattu.

Ystävät ♥  
Brunssillamme tarjoiltiin kaikkea mitä mieleen juolahti ja kaapeista jämänä löytyi. Edellis illan mustikkapiirakkaa, juures-kasvispaistosta (selleri, porkkana, kesäkurpitsa), Oatlyn kaurasuklaajäätelöä, mansikoita, vaniljakastiketta, kauravohveleita, maapähkinävoita, kahvia, leipäjuustoa ja halloumia. Kyllä aikamoiset tarjoilut saatiin kasaan kahden jääkaapin jämistä kokoamalla, ettenkö sanoisi! Samalla korkattiin meidän parvekkeen brunssineitsyys, jos nyt niin voi sanoa! Rakkautta vain, rakkautta vain 
Samankaltaista meininkiä on varmasti lähiaikoina luvassa, sillä huomen aamulla suunnataan tyttöjen kanssa nokat kohti Kroatiaa! Tätä reissua on odotettu ja pitkään, olen niin onnellinen että vihdoin päästään lähtemään kirkkaiden vesien ja palmupuiden ääreen. Tuntuu siltä, että itse kullakin on ollut tässä aikamoisen kiireinen kevät takana päin ja ainakin meikäläinen odottaa sitä kuin kuuta nousevaa, että pääsee vaan makoilemaan auringossa, rentoutumaan ihanien ihmisten seurassa ja kuvailemaan uusia maisemia! Nyt vaan pitäisi aloittaa pakkailu (tylsin osuus, blääh) ja sitten alkaakin kaikki olla jo valmista reissua varten.

Tarkoituksena olisi päivitellä blogia myös matkan aikana, mutta takuuvarmasti päivityksiä tulee snapchatiin @katasti ja instagramiin @katarinaruusu :)

Miten tässä näin kävi? Mä söin jo mun punnarista ostamani pakkailuherkut ennen kuin aloitinkaan koko hommaa... No jos sitä nyt jaksais pakkailla, haha! Palataan taas, pusi pusi 

2 kommenttia:

  1. Nam mikä brunssi! Ihana fiilis huokui tästä tekstistä ja kuvista :) Muutenkin aina sun blogiin tullessa ja näitä sun postauksia lukiessa tulee hyvä ja kevyt mieli :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä herkullista :) Ja Kiitos kovasti, tosi ihana kuulla että sulla on tuollainen fiilis :) <3

      Poista