maanantai 8. elokuuta 2016

Minä ja mun maailman ihanimmat pupujussit

Arvaatteko mikä on tämän postauksen aihe? Vinkki: Ne on maailman söpöimmät, niissä on korvat ja vaalenpunainen tupsu.
Oikein, Minna Parikan pupu -kengät, mun ihka ensimmäiset laatuaan.

Mulla ei ole vuosiin ollut mitään isompia materialistisia haaveita, vaan olen säästänyt ennemmin kokemuksiin, matkoihin ja muuhun vastaavaan. Näitä kenkiä olen kuitenkin himoinnut jo todella pitkään, mutta niiden osto on venynyt erittäin suolaisen hinnan vuoksi. Pari viikkoa sitten oltiin kuitenkin poikaystävän kanssa kaupungilla kiertelemässä ja halusin ihan vaan käydä katsomassa alennusmyyntejä Parikan kivijalkamyymälässä.. Hyvin onnistui tuo pelkkä katseleminen, niin kuin varmaan huomaatte.

Löysin nämä täydellisyydet, joita oli jäljellä enää oma kokoni ja yksi pienempi, kokeilin jalkaan ja rakastuin ensisilmäyksellä. Yritin taistella, mutta mun sydän vaan sanoi, että älä jumalauta lähde tästä liikkeestä ilman näitä kenkiä. Pyrähtelin peilin edessä moneen otteeseen ja pari muutakin asiakasta kiinnitti huomion mun pähkäilyyn ja komppaili sitä, kuinka hyvältä ne kengät mun jalassa näyttää ja haluaisivat itse ostaa ne mikäli vaan omaa kokoa löytyisi. Mietin, että tämä on kohtalo. Puoleen hintaan. Mun koko. Suhteellisen joustava rahatilanne. Go and get them girl!

Ja niin ne käärittiin vaaleanpunaiseen silkkipaperiin, taputeltiin maailman söpöimpään kenkälaatikkoon ja sujautettiin vaaleanpunaiseen kassiin. Kun tuli maksun aika, pidin silmiä ihan vähän kiinni, etten enää siinä vaiheessa vaan perääntyisi. Ja sitten mä astelin liikkeestä ulos kuin mikäkin onnellisin prinsessa konsanaan - mulla on PUPUKENGÄT (miljoona sydänsilmäemojia, yksisarvista, vaaleanpunaista sydäntä ja kukkasta tähän perään)!! Olin jo ihan unohtanut, miten toisinaan myös materia voi tehdä pienen ihmisen iloiseksi.  

Sen pituinen se. Tästä alkaa meidän yhteinen taival. <3

3 kommenttia:

  1. Ihana asu! Tosi tyylikäs! Puputennarit on kivat, osa Parikan jutuista menee multa pahasti yli, mutta noi on kivat ja koko asu. Pure love. 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Mäkään en ihan kaikista Parikan jutuista tykkää, mutta nämä tällaiset hillitysti överit ovat mun mieleen :-) <3

      Poista
  2. Ihan mahtava löytö! Hyvä ettet kävellyt kaupasta ulos ilman näitä ihania pupusia! Nää myös taisi sulattaa minunkin sydämen :D ihan super söpöt!

    http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista