keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Aamupalavinkki Tallinnaan matkustaville

Moikka!

Tehtiin eilen miniretki Tallinnaan ja oltiin tosi ajoissa liikkeellä - laiva oli Tallinnassa jo puoli kymmeneltä aamulla. Mikäs olisikaan ollut sen parempaa kuin suunnata hyvän aamiaisen ääreen rakkaan kanssa? Vaikka olin nauttinut tuorepuuron laivalla aamiaiseksi, oli nälkä jo aikamoinen satamaan päästyämme. Siispä otimme taksin allemme ja hurautimme (maksoi päälle 5 euroa) Telliskiven alueella sijaitsevaan, monen kehumaan F-Hooneen. Olin kuullut paljon kehuja tästä paikasta ja odotukset olivat korkealla, joten kuinkas siinä sitten kävi?


Parhaat aamupalasämpylät ever. Ever ever ever ever. En tiedä mitä noille leiville oli tehty, mutta ne maistuivat ihan laittoman hyville! Meikäläinen veti napaansa avokadolla, kananmunalla, salaatilla sekä juustolla (+ muilla salaisilla aineksilla?!) höystetyn version ja poikaystävä hehkutti parasta ikinä syömäänsä kana-pekoni-leipää. Niiden lisäksi meillä oli vielä munakasta, tuorepuristettua appelsiinimehua, kahvia ja vihersmoothieta. Nautittuna aamupäiväauringon paistaessa nahkasohvalla lötkötellen, se kelpasi paremmin kuin hyvin. Koko lysti kustansi vain päälle parikymppiä meiltä molemmilta! Kaikki syömämme ja juomamme asiat olivat älyttömän (mun kuvailevat adjektiivit tätä ateriaa kohtaan loppuu jo kesken) hyviä. Voi että, tuonne haluan päästä jo heti takaisin.

Telliskiven alue on ehdottomasti muutenkin käymisen arvoinen, mutta älkää rakkaat ihmiset jättäkö F-Hoonea testaamatta. Täällä on kuulemma niin hyvää ruokaa, että mitä tahansa sitä päätyykin syömään, on kaikki super herkullista. Plussaa myös viihtyisyydestä, persoonallisuudesta ja mukavasta asiakaspalvelusta.

F-Hoone, Telliskivi 60, Tallinna

Onko joku muukin rakastunut kyseiseen mestaan?

4 kommenttia:

 1. Klausissa Kalamajalla käyn aamiaisella jos olen huvimatkalla, F-hoone on usein ollut lounaspaikka. Se ei petä koskaan, mutta odotus voi olla joskus pitkä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätyty joskus käydä myös tuolla Klausissa! Ja joo, mekin jouduttiin odottelemaan hetkinen, mutta onneksi ruoka oli sen arvoista :)

   Poista
 2. Siis toi paikka näyttää ihan täydelliseltä, samoin noi ruoat! Pakko testata joskus kun Tallinnaan taas eksyy, kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen todellakin! Tuo paikka tosiaan oli ihan täydellinen :')

   Poista