torstai 20. lokakuuta 2016

Eilinen päivä kuvina

Heissan!

Mä tykkään olla aika old school ja mikä olisikaan parempi tapa kunnioittaa tätä ihanaa tapaa kuin tehdä päivä kuvina -postaus? Blogeja pidempään lukeneet taitaa muistaa tämän tradition vuosien takaa, jolloin monissa blogeissa näkyi tämän tyylisiä postauksia harva se päivä. Muistaakseni nämä olivat niitä kaikista toivotuimpia postauksia, am I right?

Mä en tällä kertaa ihan koko päivääni kuvannut ruoka-aterioita ja himassa hengailua myöten, mutta päivän runko käy kyllä hyvin ilmi. Oikeastaan idea lähti siitä, että halusin testata mun uutta Canon Powershot g7x -pokkarikameraa, joka on osoittautunut nappivalinnaksi niin videoiden kuin valokuvaamisenkin suhteen. Kertokaahan sitten mitä mieltä olette näistä kuvista. Let's mennään!
Klo 8:30. Perus kouluun tallustelut ja musiikit korvilla. Mun mielestä aamun paras aloitus on kirpeä syysilma ja hyvä musiikki Spotifysta (ja silloin kun ei ole tulipalokiire, nää asiat on entistäkin mielyttävämpiä yhdessä). Eipä siihen paljoa vaadita!
Kuljen tästä niityn läpi kouluun käppäillessä ja eilinen usva sekä auringonnousu oli kyllä yksi kauneimmista näyistä vähään aikaan. Kuvassa oleva pikkutyttökin jäi ottamaan kuvaa edessä avautuvasta maisemasta, hän oli jotenkin tosi liikkis. Ja hänen ansiostaan tästä kuvasta tuli mun silmään ihan täydellinen!
Kääk, mun ensimmäinen huurre-aamu! Pitäisi varmaan nousta useammin näin aikaisin ulkoilemaan, olosuhteet valokuvaukselle olisi otolliset. 
Mä en yhtään huomannut tuota mun vieressä olevaa roskaa, mutta se tekee tästä kuvasta aika hauskan.

Koulussa meni puolet päivästä, jonka jälkeen käväisin siivoamassa meidän kirpparipöytää ja sieltä kiiruhdin treeneihin. Meillä oli kyykkypäivä ja lopputreeninä vedettiin thrustereita sekä pull upeja (21-15-9). Tuli siis tehtyä aikamoisen tehokas setti! 
Klo 18:30 hyppään sporaan ja ihmettelen, kuinka pimeys on jo saapunut ihan yllättäen. Edessä vasemmalla istuva nainen kääntää päätään, kun kuulee kamerani äänet. Ei, en ottanut sinusta kuvaa :) 
Klo 20:00 kokoonnumme porukalla ihanaan Rootsiin, joka on vegaaninen kahvila Vaasankadulla. Illan agendana on maistella uuden ulkoasun saaneita raakakakkuja, joista osa on jo meille entuudestaan tuttuja. Maistellaan kakkuja neljään pekkaan Liisan, Saran ja Lauran kanssa ja etenkin vadelman ja lakritsin yhdistelmä nousi yhteiseksi lemppariksi. Näitä kakkuja on mahdollista maistaa esimerkiksi tulevilla I love me -messuilla, jolloin kakkupalat maksaa vaan 4€/kpl! Nami nami. 
Klo 21:00. Kakut katosivat nopeasti parempiin suihin ja hauskojen juttutuokioiden jälkeen oli aika lähteä kotia kohti. Olipa ihana ja lämminhenkinen ilta, näitä lisää kiitos!
Mitä mieltä olitte tällaisesta postauksesta? Muistaakseni monet teistä tykkää kaikista arkisimmista postauksista, joten kuulisin mielelläni teidän mielipiteitä tämän tyylisestä pläjäyksestä! 

Ihanaa päivää kaikille, palataan taas!

5 kommenttia: