keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Ihan vaan muistutus

 Hei sinä! Joo, juuri sinä.

Muistuttelen tässä vaan just sua, että kohta tämä syksyn kaunein vaihe alkaa olla ohi. Vielä piisaa puissa väriä, ilmassa tyyneyttä, päivissä aurinkoa. Anteeksi jos pilaan fiilistänne, mutta kohta tämä kaikki on ohi. Kohta ei ole enää puissa lehtiä, iltaisin on liian kylmä kaikelle muulle paitsi teen juonnille ja Netflixille, vettä sataa vähintään joka toinen päivä ja valoa odotetaan taas muutama kuukausi. 
Niin kuulkaa sitä vaan, että muistakaa halutessanne olla vielä ulkona niin paljon kuin pystytte. Juoskaa, leikkikää, meditoikaa, makoilkaa pihakeinussa tai riippumatossa, pyöräilkää, kävelkää, vaeltakaa metsissä, juoskaa rantasaunasta veteen... Meikäläinen ainakin yrittää ottaa tästä kaikesta vielä sen irti mitä saa, nimittäin katsokaa nyt näitäkin kuvia! Ihan mielettömät värit, joita kyllä varmasti moni muu minunkin lisäksi tuijottelisi pidempään kuin pari viikkoa. 
Miksi muistutan tästä? Koska syvällä kokemuksen rintaäänellä moni syksy on mennyt niin hujauksessa, että yhtäkkiä vaan huomaan ympärilläni humisevat paljaat koivujen oksat sekä kylmän viiman takkini kauluksissa. Halusin vain muistuttaa teitä, rakkaat lukijani, että nyt on vielä aikaa nauttia! 
kuvat: Janina Pohja

Mukavaa keskiviikkoa jokaiselle! Ps. Muistattehan osallistua Madaran luonnonkosmetiikan arvontaan täällä 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti