sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Helsingin tyylikkäin kahvila


Kävin torstaina kylässä Helsingin uusimmassa ja ehkä puhutuimmassa tulokkaassa, Pauligin Kulmassa. Kahvila tarjoaa lukuisia erilaisia virvokkeita, kahveja, teetä, Pure Heron suosittuja raakaherkkuja ja mm. brunsseja. Mut rehellisesti yllätti positiivisesti se, kuinka tyylikäs kahvila oikeasti on. Kuparia, valkoista, betonia - kaikkia mun lemppareita! Yläkerrassa on vielä riipputuolejakin, joista en valitettavasti muistanut ottaa kuvia. Kokonaisuudessaan todella kaunis, tunnelmallinen ja ennen kaikkea trendikäs paikka juoda lämpimät juomat yksin tai yhdessä. Plussaa erittäin hyvistä aukioloajoista! Helsingissä moni hyvä kahvila sulkee ovensa jo viimeistään klo 18 (ja on useimmiten viikonloppuisin kiinni), mutta Pauligin Kulma se porskuttaa perjantaisin sekä lauantaisin jopa klo 23 asti.

Täällä tulen varmasti vierailemaan aina silloin tällöin - näen itseni jo tekemässä töitä cappuccino vieressäni, hah! 

Paulig Kulma, Aleksanterinkatu 9

6 kommenttia:

 1. Jee helsinkiläisetkin saavat Pure Heron herkkuja :) Näyttää kyllä tosi kivalta paikalta!

  VastaaPoista
 2. Uu jes, se on auki! Muutama vko sitten kävelin ohi, ja huomio kiinnittyi juurikin noihin aukioloaikoihin. Toi viikonloppujen 23 asti on ihan huippu! Monet kahvilat menee jopa ihan ohi, kun päiväsaikaan harvemmin kerkiää keskustaan kaffittelemaan... Tää on niin bueno vaihtoehto, kun baarit ei inspaa, mutta haluis kuitenkin ihmisten ilmoille viikonloppuna :) Ja siis, olin kyllä kuullut että Pure Hero aukeaa Kluuviin, mutten yhtään hiffannut, että se tulee tähän yhteyteen. Ihan huippua jihuu! :D Hahah, miten voi olla näin intsinä yhestä kahvilasta, pakko mennä ens viikolla testaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hyvä, nyt vaan kipin kapin vierailulle :-) Ja noi aukioloajat on kyllä tosi hyvät, sillä mäkin olen monesti halunnut mennä jonnekin töiden jälkeen ja kaikki kivat mestat ovat olleet kiinni.. Ihana olet <3

   Poista
 3. Olipa hyvä, että näin tän postauksen! Ihastuin nimittäin Pure Heron tuotteisiin maistellessani niitä I love me -messuilla ja harmitti kun yritys oli Turussa saakka. Loistava uutinen siis, pitää mennä heti ens viikonloppuna vierailulle! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi mukava kuulla :) Ne herkut ovat kyllä niiiiin hyviä, nami <3

   Poista