perjantai 7. lokakuuta 2016

Kolme asiaa

Hei tyypit! Muistaako muut, kun ennen vanhaan blogeissa kiersi tietyt haasteet, joihin monet bloggaajat tarttuivat aina tasaisin väliajoin? Mä ainakin muistan ja se oli tosi hauska lukea kaikenlaisia haasteita, nykyään ne ovat vähentyneet ja se on vähän harmi. Tällä kertaa mut kuitenkin haastettiin Idan toimesta tällaiseen hauskaan kolmen asian haasteeseen ja päätin tarttua siihen mukisematta. Let's aloitetaan!

3 asiaa, joista pidän…
Rauhalliset aamut, vapaapäivät keskellä viikkoa ja siitä, että yöllä kun tulee kylmä, voi käpertyä lämpimään kainaloon

3 asiaa, joista en pidä…
Feikeistä ihmisistä, välinpitämättömyydestä sekä liian huonosta varustautumisesta kylmään ilmaan (hehe, ei oo toki ollut esillä tässä muutaman päivän aikana...)

3 asiaa, joita tein viikonloppuna…
Järjestin tyttöjen illan mun ihanille ystäville, kävin sushilla sukulaisten kanssa ja kuvasin videota, joka meni pieleen.

3 asiaa, jotka osaan…
Laittaa kielen nenään, olla kaikkien kaveri sekä olla reilu ihmisiä kohtaan

3 asiaa, joita en osaa…
Olla kärsivällinen kun olen innostunut, syödä oliiveja ja hoitaa kasveja (katseeni kääntyi parvekkeella hyvää tahtia kuoleviin yrtteihin. Tai siis onhan ne olleet kuolleena jo hyvän aikaa).


3 asiaa, jotka haluaisin osata…
Treenien saralla montakin asiaa, mutta yksi on esimerkiksi puhtaat leuanvedot sekä kunnollinen seinää vasten kävely punnerrusasennosta. Niiden lisäksi haluaisin osata sanoa ei tai olla muuten vain jämäkämpi mielipiteideni suhteen. Haluaisin myös opetella editoimaan videoita haluamallani tavalla.

3 asiaa, jotka minun pitäisi tehdä…
Suunnitella hääkuvaushinnastoja ensi kesää varten, venytellä jumiutuneet jalkalihakseni inhimilliseen kuntoon sekä ostaa lisää kahvia huomista aamua varten.


3 asiaa, joista stressaan…
Raha-asiat ajoittain, saanko nukuttua tarpeeksi joka yö ja siitä, miten me selvitään parin viikon päästä koittavasta muutosta.

3 asiaa, jotka saavat minut rentoutumaan…
Kynttilät, aivottomat tv-sarjat (Jane The Virgin tämän hetken suosikkina) sekä jalkahieronta.


3 asiaa, joista puhun usein…
Ruuasta, urheilusta sekä valokuvauksesta :'D 

3 asiaa, jotka puen mielelläni päälle…
Mustat tekonahkahousut, Adidaksen tennarit sekä lemppari nahkarotsin! Tää ei tullut varmaan kellekään yllärinä..

3 asiaa, joita en pue päälleni…
En usko, että tulen koskaan käyttämään naruolkainmekko+t-paita -yhdistelmää. Se näyttää muiden päällä hyvältä, mutta en näe sitä itseni päällä. En myöskään näe päälläni karvaisia tai niitä narullisia kenkiä (en osaa selittää niitä, mutta tässä kuva).

kuvat: Ella Elers

3 asiaa, jotka haluaisin hankkia…
Lennot Thaimaahan, jossain vaiheessa uuden objektiivin kameraan sekä laadukkaan kamerarepun, johon mahtuisi myös läppäri kameran lisäksi. 

3 asiaa, joista unelmoin…
Vakituisesta työpaikasta sellaisessa paikassa, jossa viihdyn päivästä toiseen, mahdollisuudesta matkustaa säännöllisesti ja kodista, jossa on ikkunalaudat. (+ siitä, että valmistun pian koulusta!)

3 asiaa, joita pelkään…
Läheisten sekä omaa sairastumista, maailmalla tapahtuvia kauheuksia sekä korkeita paikkoja.

3 asiaa, joita toivon tapahtuvan lähitulevaisuudessa…  
Toivon, että saan laitettua hyvän määrän tavaraa kirpputorille, jotta muuttaessa ylimääräistä kamaa ei olisi kannettavana. Haluan myös, että tuleva viikonloppu olisi rento sekä aurinkoinen. Sunnuntaina haluaisin järjestää pienen brunssin meidän kodin asukkaille :)

Liisa, Milla sekä Aino, lähdettekö toteuttavaan tätä haastetta? Tässä teille kerrottavaa:

3 asiaa, joista pidän…3 asiaa, joista en pidä…3 asiaa, joita tein viikonloppuna…3 asiaa, jotka osaan…3 asiaa, joita en osaa…3 asiaa, jotka haluaisin osata…3 asiaa, jotka minun pitäisi tehdä…3 asiaa, joista stressaan…3 asiaa, jotka saavat minut rentoutumaan…3 asiaa, joista puhun usein…3 asiaa, jotka puen mielelläni päälle…3 asiaa, joita en pue päälleni…3 asiaa, jotka haluaisin hankkia…3 asiaa, joista unelmoin…3 asiaa, joita pelkään…3 asiaa, joita toivon tapahtuvan lähitulevaisuudessa…  

Kaikki muutkin halukkaat saavat osallistua tähän :)

Mukavaa viikonloppua jokaiselle!

9 kommenttia: