tiistai 11. lokakuuta 2016

Senkin kakara

Olen lähipäivinä kuluttanut kovaa Sannin uutta albumia. Enpä taida muistaa milloin viimeksi jokin albumi on kokonaisuudessaan niin hyvä, että tykkään oikeasti joka ikisestä kipaleesta! Kuuntelin albumia heti ensimmäisenä aamuna julkaisun jälkeen ja siitä lähtien biisit ovat soineet non-stopina mun Spotifysta. Lemppareita ovat esimerkiksi Moukari, Trampoliini sekä SANNI. Ylitse muiden kuitenkin sanoitukset kolahtaa Kakara kuin Cara -biisistä. Se saattaa mennä monta kertaa putkeen moneen otteeseen päivän aikana! 
Mähän oon oikeasti aika nuori - kultaisen ysinelosen puolella syntynyt joulukuun lapsi. Vaikka mittarissa on pian 22 vuotta, mä en todellakaan tunne itseäni vielä aikuiseksi. Tai no, tietyllä tavalla joo, mutta oikeastihan mä olen ihan vielä pikkulapsen tasolla - juuri oikealla tapaa (ainakin omasta mielestäni)! Oon ehkä ikuinen lapsi ja se onkin mun tavoitteena. Elämä ei saa olla liian vakavaa!
Tässä muutamia esimerkkejä, joiden vuoksi mua voisi välillä luulla nuoremmaksi kuin olen (ja erinäisissä tilanteissa saatan miettiä että hitto kun taas pitää nolata itsensä..).

- Jos kamera vahingossa osoittaa minua, on pakko näyttää joku tyhmä ilme tai näyttää muuten vaan nololta.

- Lässytän miehelleni enemmän kuin haluaisin koskaan kellekään myöntää.

- Jos en meinaa saada unta, laulan mielessäni Nukkumatti -laulua (tätä en ole oikeasti kertonut kellekään hahah).

- Olen todella ulapalla kaikista poliittisista asioista, vaikka oikeasti haluaisin olla niistä enemmän tietoinen. Jotenkin vaan oon aina yhtenä kysymysmerkkinä aiheiden esiin noustessa! 

- Snapchatin filttereillä leikkiminen on oikeesti välillä päivän kohokohta.

- Nauran edelleen pissakakka -huumorille.

- En jaksa stressailla raha-asioista. Ne järjestyy aina! Välillä vähän hitaammin ja välillä hieman nopeammin..

- En jaksa miettiä mikä vaate sopii yhteen toisen kanssa. Hyvänä esimerkkinä tämä nahka+nahka-combo, joka vois jollekin olla ehdoton no-no. Mä viihdyn, mä tykkään! En myöskään koskaan tiedä mitä värejä kuuluisi tai ei kuuluisi yhdistellä, mä puen mitä tekee mieli. 

- Välillä tulen parhaiten toimeen lasten kanssa, koska he ovat välittömiä, aitoja sekä erittäin hauskoja. Vähän niin kun mä (heh-heh).

- En nauti formaaleista tilanteista, joissa pitäisi harrastaa small talkia tuntemattomien ihmisten kanssa ja olla 'edustava'. Rennot ja hauskat tilanteet kunniaan!

"Ei mä en oo mikään Rihanna
on mulla naama ku lakana
En pysy seksikkään vakavana
en oo mama mä oon madafaka
Ei mä en osaa ehkä tanssia
jalat niinku marakatilla
Ihan sama oonko ihana
mä oon kakara ku Cara

Muut painaa duunii
ja on kuumia kuvissa
tekee kaikkea coolii
ehkä niitä ei ahista
pitäisi olla salilla
kokata riisii ja kanaa
mut haluun olla Balilla
dokata Pina Coladaa"

No, Sannihan sen sanoi. Mä oon madafaka!

.. Ja sit kun kata viis vee kyllästyy kuvien ottamiseen on pakko ilmaista se pärstäkertoimen avulla:
kuvat: Liisa Kivi

Summa summarum=mä en oo elämässä täällä liian vakavasti. Mä oon hulluttelemassa, nauramassa ja nolaamassa itseäni mikäli tarve vaatii. Enää en jaksa miettiä mitä muut musta ajattelee, vaan heitän just sitä paskaa läppää mitä mun suusta sattuu lentämään. Ei oo pakko tykätä hei!

Jaatteko samoja fiiliksiä? Kertokaa miks te ootte kakaroita jooko!

4 kommenttia:

  1. OU jee, you know me - ihan samanlainen hulluapina, ku säki :'DDD

    VastaaPoista
  2. Aika samoilla linjoilla mennään :) Lässyttäminen on ihanaa ja mulla se ainaki vie stressiä pois. Äitini ei sitä siedä olenkaa, mutta mieheni mielestä se on suloista :) Musta on hauskaa tanssia ja loikkia kaupassa. Jos joku katsoo mua, kun hullua niin jatkan sitä kassalle asti. Tätä teen kyllä enimmäkseen vain Mikon seurassa, sillä Mika häpeää mua silloin. Jos en tiedä kaupassa mitä ruokaa pitäisi tehdä kysyn apua ystävältäni hapsiaiselta. Jos et tiedä mikä se on niin googleta :) En tiedä tehtiinkö sitä ohjelmaa enää sun lapsuuden aikana.

    VastaaPoista
  3. Ihan samoja fiiliksia täällä kans, toi vika kuva on ihan huippu :D !

    VastaaPoista