torstai 16. tammikuuta 2014

My life lately via iPhone

Nyt on ollut taas sen verran hektistä tää arki, että kameraa en ole hirveästi ehtinyt mukana kantaa. On ollut niin kauniit ilmat, että olis ollut tosi kiva ottaa monena päivänä kuvia ulkona! Toivotaan viikonlopuksi hyviä ilmoja, että saisin vähän parempaa kuvamatskua tänne. Tässä kuitenkin muutama kuva kuluneelta viikolta, vassoguud!
1.  Käytiin syömässä masut täyteen Forumin yläkerrassa sijaitsevassa Wok Up - ravintolassa. Hyvää oli, suosittelen nälkäisille shoppailijoille! 2. Kaunista talvimaisemaa matkalla töihin 3. Käytiin katsomassa tuo kohuttu leffa, ainakin mun monet kaverin oli kehuneet tota maasta taivaisiin - olihan se itsekin pakko käydä katsomassa. Tästä voisin kyllä sanoa, että yks parhaimmista leffoista jonka olen nähnyt. Kolmen tunnin aikana ei tullut hetkeäkään, jolloin olisi miettinyt "Milloin tää oikein loppuu..". Ihan törkeen hyvä! Haluisin nyt jo katsoa uudelleen:-DVoisin vaikka kirjoittaa kokonaisen postauksen tästä haha.. Oletteko te nähneet tota? Iskikö ollenkaan? 4. Honey
1. Lisää kaunista maisemaa eräältä aamulta 2. Leffaherkut haettiin Punnitse & Säästä - kaupasta. Oon niin fiilareissa kun näitä on avattu nyt tosi paljon eri paikkoihin. Tikkurilaankin avattiin vähän aikaa sitten, tänään bongasin myös Pasilan asemalta. Wohoo! 3. Yritin tänään salilla kuvata teille vähän treenijuttuja (huonolla menestyksellä tosin...), ehkä mun täytyy vähän harjoitella tota touhua (tai koittaa tehdä sitä silloin, kun sali ei ole täynnä muita ihmisiä :-D)! 4. Tänä aamuna pysähdyin varmaan neljä kertaa kuvaamaan maisemia samalla, kun kuuntelin ihanaa musiikkia ja kävelin bussipysäkille puolisen tuntia. I love that weather!

Tänään ajoissa nukkumaan ja huomenna aamuvuoron kautta viikonloppua viettämään. Yhteiskiitos kaikille edellispostaukseen kommentoineille, teidän Lontoovinkeistä on varmasti paljon apua! Löydettiinpäs meille hyvä hostellikin erään vinkin avulla. Tuhannet kiitokset :-)

5 kommenttia:

 1. Miten tuo punnitse ja säästä -kauppa toimii, siis jos haluaa poimia herkkuja jotka on kilohinnaltaan erilaisia niin pitääkö ottaa kaikille eri pussit...? :o

  VastaaPoista
 2. Joo eri pussit kaikille, ellei just oo samanhintaisia!:) aika usein samaa "tyylilajia" olevat on samanhintaisia - jugurttipähkinät 1,5e/100g ja niin pois päin:)

  VastaaPoista
 3. Oon kanssa innostunu tuosta punnitse ja säästä -kaupasta, pähkinät ja muut on hirmu hyviä mutta hinnat valmiiks pakatuissa pusseissa kaupoissa ihan ylilyöntejä! Ehkä tuolla saa säästettyy pienen pennosen :D Ootte suloinen pari siun poikaystävän kanssa :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Joo sama juttu! Ja kiva kun voi miksailla niin paljon kuin itse haluaa :) Kiitos kaunis!

  VastaaPoista
 5. Mä kävin just katsomassa ton Wolf of Wall Streetin ja ai että kun olikin hyvä! aluks vähän epäilytti toi kolme tuntia,mutta se meni todella nopeasti ja tykkäsin kovasti elokuvasta! Oikeastaan kaikki Leonardon leffat ovat aika varmoja valintoja :) ikinä en ole pettynyt...

  VastaaPoista