maanantai 9. kesäkuuta 2014

0906

gou4gou1 gou2
Tässä muutava kuva viikonlopulta kun oltiin käymässä mökillä. Lähdettiin ihan vaan yhdeksi yöksi sinne rentoutumaan ja teki kyllä ihan terää - käytiin uimassa ja saunomassa, kävin yksin valokuvailemassa metsän siimeksessä, oltiin koirien kanssa ulkona ja syötiin hyvin. Sitten lähdinkin sieltä suoraan kaverin synttäreitä juhlistamaan ja sielläkin oli tosi kivaa. Koko viikonloppu oli oikeastaan super onnistunut!

Tänään oli taas paluu arkeen, vaikka maanantai onkin yleensä mun lempipäivä. Duunissa on rauhallista ja saa ottaa chillimmin kuin muina päivinä. Kävin myös ostamassa itelleni uuden puhelimen, kun vanha alkoi reistailemaan ärsyttävästi. Hyvä tää puhelimien kiertokulku kun parin vuoden välein saa olla ostamassa uutta.. No nyt taas uusi puhelin ja uudet kujeet, kyllä siinä meneekin jonkun aikaa että saan taas kaikki ohjelmat ladattua ja laitettua puhelimen sellaiseen kondikseen mihin oon aiemmassakin tottunut. Mutta hei, jihuu! Oon aina ihan fiilareissa uusista tekniikan jutuista ja kaikki on mun omia leikkikaluja heheh..

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia :) miulla meni kanssa vähän aikaa sitten puhelin taas rikki, ennen piti olla aina uusin luuri, kun aattelin että ne hyvät vähän kalliimmat kestää paremmin ja nyt oon huomannu että se on ihan kukkua ne kaikki hajoaa silti :D sikspä ostinkin jo aika paljon halvemman jo tälläkertaa

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Kiitos!:) No joo kyllähän se vähän niin on, mutta minkäs teet kun on niin riippuvainen hehee..

    VastaaPoista