tiistai 26. elokuuta 2014

Kuulumisia!

hadu3haduhadu2hadu1hadu4

Helou! Huonolaatuisten viikonloppukuvien saattelemana tulin kertomaan teille vähän kuulumisia lähipäiviltä. Koulu alkoi siis eilen ja koko päivä meni oikeastaan auditoriossa istuessa ja tutorien järjestämän ohjelman parissa. Vaikka ne tutorien kehittämät leikit onkin aina yhtä urpoja, olen itsekin toiminut tutorina lukiossa ja samaa kauraahan ne aina on, niin kyllä ne ajaa asiansa eli porukka rentoutuu alkujännityksen jälkeen. Mulla kävi mieletön tuuri, kun tutustuin heti kouluun kävellessä ja ilmoittautumisjonossa viiteen todella mukavaan tyttöön, joiden kanssa ollaan nyt pidetty yhtä nämä kaksi päivää. Kukaan meistä ei oikein ollut varma missä koulu sijaitsee (hyvä me!), joten siitä se ajatus sitten lähti ja alettiin juttelemaan kaikenlaista jonottaessamme ilmoittautumiseen. Todella mukavia tyyppejä, niin kuin lähes kaikki kenen kanssa olen tähän asti ollut jossain tekemisissä. En kyllä missään vaiheessa stressannut sitä, että tulenko tutustumaan uusiin tyyppeihin. Olen niin sosiaalinen, että en osais oikeen olla tutustumatta kehenkään :-D Tuntuu, että tässä vaiheessa tutustuu niin hyvin kaikkiin kun joka ikinen on yhtä paljon pihalla kaikesta, eikä kenenkään tarvitse nolostua jos ei tiedä jostain yhtään mitään.

Tänään puolestaan istuttiin auditoriossa muutama tunti ja kuunneltiin puuduttavaa luentoa kaiken maailman käytännönasioista sähköpostitunnuksista omien opintojen seuraamiseen. Ymmärrän kyllä näiden olevan tärkeitä juttuja, mutta harva pystyy omaksumaan niin paljoa tietoa yhteen aikaan ja varsinkin kun kerrotaan miljoona eri nettisivua ja tunnusta, on omaksuminen vielä vaikeampaa. Odotan innolla, että päästään puitua nämä alun pakolliset jutut läpi ja voidaan aloittaa kunnollinen opiskelu. Motivaatio on nimittäin (ainakin vielä) huipussaan! Aika hujauksessahan nämä pari päivää ovat menneet, kun on niin paljon kaikkea uutta. Pakko antaa vielä maininta koulumme ruualle, joka on ollut tähän asti todella hyvää ja maksaa 2,60e annokselta. Ei paha, ei paha!

Nyt olisi kerrottavaa vaikka millä mitalla, mutta taidetaan jättää jotain ensi kertaankin!

Ps. Vähän hirvittää kun näitä fuksibileitä on tulossa niin hirveesti, tänäänkin porukka on lähdössä jonnekin baariin.. Mihinköhän hullunmyllyyn tää mummo joutuu, kun bileitä pukkaa joka nurkan takana hehhee!

1 kommentti:

  1. Jos kiinnostaa, käy liittymässä uuteen ryhmään, joka löytyy osoitteesta https://www.facebook.com/groups/1480775218831688/?fref=ts :)

    VastaaPoista