lauantai 8. marraskuuta 2014

Mummolaan tieni vie

Lana Del Rey - Gods & Monsters Hejsan alla! Tänään oli ohjelmassa päiväreissua isovanhemmille. Aamulla päätin ottavani kameran mukaan ja tarkoituksena oli saada kuvamateriaalia tänne blogin puolelle. Mulle tuli sellainen fiilis, etten jaksa nyt yrittää ottaa hienoja ja 'täydellisiä' kuvia, joten heitin kameraan kittiputken 50 millisen sijasta ja aloin ottaa sillä selfieitä. Mietin niitä ottaessani, että tästä on kyllä kauan aikaa kun viimeksi olen seissyt ikkunan vieressä kamera kädessä omaa pärstää kuvaten. Tää oli ihan arkipäivää muutama vuos sitten postauksia suunnitellessa, kun ei pahemmin ollut mitään muutakaan vaihtoehtoa. Tuli vaan aika hauska fiilis, siitä inspiroituneena kuvasin päivän mittaan vähän kaikkea sitä sen kummemmin miettimättä. Oli mulla vähän mielessä sellainen päivä kuvina- postauskin, mutta eihän mun kärsivällisyys enää sellaiseen riitä haha. mammal12 mammal11 mammal10 mammal9
Sattumalta yks nimeltämainitsematon tyyppi pystyi kerrankin ottamaan musta asukuvia (niitäkin tuli huimat viisi kappaletta), eli tämän näköisenä huitelin tänään ympäriinsä! Toi Kristalta ostettu poncho toimii myös huivina vallan mainiosti.
mammal8
Torey Haydenin Tiikerin Lapsi on yksi harvoista kirjoista, joista voin sanoa olevan mielettömän hyvä. Olinkin pitkään jo mietiskellyt kirjaa ja toivoin saavani lukea sen joskus uudestaan. Aamulla kävin pikaisesti Leppävaaran Fidassa ja sieltä löysin tämän alle kolmella eurolla. Hyvää junalukemista, pääsin jo hyvin vauhtiin! Noi Torey Haydenin kirjat on super mielenkiintoisia, kun kirjoittaja kertoo omasta työstään häiriintyneiden ja vaikeiden lasten parissa. Näin psykologiasta muutenkin kiinnostuneena kirjat uppoo muhun ihan täysillä. Hiljaisuuden Lapsiakin olen pari kertaa aloittanut lukemaan, mutta jotenkin se on aina jäänyt kesken..
mammal5 mammal7 mammal4
Lisää nostalgista fiilistä, kun kuvailin kaikkea mikä nenän eteen sattuu. Siinä välissä voi tietysti napata pari selfietä!
mammal6
Oonko ainoa, jonka mielestä tää kuva vois hyvin olla suoraan jostain kauhuleffasta? Aika creepy mun mielestä.
mammal3 mammal2 mammal1
Kun pääsin perille, mua odotti ruokapöydässä maailman paras lohikeitto. Tää ei petä koskaan! Pitäis itsekin testata joku päivä tämän tekemistä, ei se nyt niin kauheen vaikeeta voi olla. Eipä kyllä muutenkaan tuu kauheesti keittoja tehtyä taikka syötyä. Onko teillä jotain lempparikeittoja, joita olis helppo valmistaa?
mammal
Menin isovanhemmille pieniin siivoustalkoisiin. Huhkittiin hulluna hommia ja lopuksi syötiin vähän lisää ja pyöräytinhän mä satsin voislimäpulliakin. Oi vide kun tuli hyviä! Isoäiti kertoi vieressä ohjeita ja mä tein, näin ne hyvät ohjeet siirtyy sukupolvelta toiselle :-) Nyt pullantuoksuisena ja täyteisenä makoilen sängyllä hyvää musiikkia kuunnellen, tänään varmasti maittaa uni hyvin kun on pitkä päivä takana.

Mitäs piditte vähän erilaisesta postauksesta? 

12 kommenttia:

  1. Mistä tuo ekan kuvan neule on?

    VastaaPoista
  2. Kookosmaitoon tehty chili-bataattikeitto on ihan mielettömän hyvää! Sipulia, bataattia, chiliä tai sambal oelek -tahnaa ja halutessaan paprikaa. Nam nam, helppoa ja nopeaa <3_<3
    Kiva postaus btw :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaapa hyvältä ja ennen kaikkea helpolta! Voisin ihan hyvin testata joku päivä, kiitos :-)!

      Poista
    2. Veit sanat mun suusta, olin just sanomassa tästä, koska tää on ihan mun lempparikeittoa ja niin helppo valmistaa!<3

      Poista
    3. No nyt on kyllä pakko testata joku päivä!:)

      Poista
    4. Apua piti sanoa halutessaan PORKKANAA eikä paprikaa! :-D

      T. Sama anonyymi

      Poista
    5. Haha eikä, en edes huomannu mitään poikkeavaa tossa reseptissä :-D Mutta kiitos korjauksesta haha!

      Poista
  3. Ihana postaus, ihana fiilis ja kauniita kuvia :) mummolaa ei kyllä voita mikään! Kalakeitto on munkin herkkua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! Ei kyllä voitakaan, siellä kyllä murheet unohtuu mennen tullen :-)<3

      Poista
  4. Aivan ihana fiilis välitty tästä!

    VastaaPoista