keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Boheemi tyyli - kyllä vai ei?

Kävin tutkiskelemassa Espritin nettisivujen tarjontaa ja bongasin sieltä muutamia todella kivoja juttuja, joita voisin omaan vaatekaappiinikin huolia enemmän kuin mielelläni. Olen tänä kesänä innostunut yllättävän paljon boheemista pukeutumistyylistä ja olenkin jo keväästä asti kuolannut kaikkia kuviollisia, rennon mallisia vaatteita. Jotenkin niitä ei ole sittemmin tullutkaan hankittua, liekö tämä viileä kesä vaikuttanut nihkeään kesävaatteiden shoppailuun.. Pitkään on ollut etsinnässä allaolevan tyylinen kuviollinen paita, mutta aina niissä on sitten ollut jotain vialla ja olen lähtenyt kaupasta tyhjin käsin. Mutta eikö se ole ihan hyvä juttu olla harkitsevainen? Musta tämmöiset boheemit vaatteet on mitä parhainta festarityyliä ja tämän kesän festarikuvista onkin voinut bongailla vaikka mitä ihania asuja hattuineen ja hapsuineen! Eikä nää tän tyyliset sovi ainoastaan kesään vaan mun mielestä pienellä kerrospukeutumisella voi tämäntyylisiä käyttää yhtä hyvin pitkälle syksyynkin asti.

Paitapusero täältä, hattu täältä, kengät täältä, hame täältä, korvakorut täältä

Eräs ylivoimainen lempparini näistä ylläolevista vaatteista on tuo hattu ja hatut ylipäätään. Omistan kolme erilaista huopahattua, aikalailla tuon mallista, mutta jotenkin aina unohdan käyttää niitä. Kesällä ne on aika kuumia, joten niiden käyttö rajoittuu aikalailla alkukevääseen ja syksyn viileisiin. Omistan tällä hetkellä tuollaisen viininpunaisen, musta ja harmaan hatun. Ostin eilen itse asiassa harmaan yksilön, jota kuolasin jo Berliinissä ja nyt Suomeen tultua mun oli pakko hakea se vihdoin itselleni. Eilen päätinkin, että nyt alan käyttää hattuja. Nyt alkaa hattukausi ja mielenkiintoisemman pukeutumisen ajat. Yeah right :-D

Yksi juttu missä mun täytyisi todella petrata on korvakorujen käyttäminen. Olen todella huono käyttämään niitä ja ja jos korviini joskus eksyy jotkut yksilöt, ovat ne pienet ja hyvin huomaamattomat. Olen kadehtien katsellut kauniita asukokonaisuuksia, jotka kruunaavat nimenomaan korvakorut. Yksinkertainen asu ei kaipaa paljoa vierelleen, jos korvissa on näyttävät korut katseenvangitsijana. Tämän kollaasin korvakorut ovat todella kauniit ja toivon, että oppisin vielä jonain kauniina päivänä pitämään itsellänikin tuollaisia.

Mitä mieltä te olette hieman boheemimmasta tyylistä? Nouseeko peukku esimerkiksi hapsuille, löysille ja kuvioiduille vaatteille? 

Lisää vaatteita voi tsekata Espritin nettisivuilta täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti