perjantai 31. heinäkuuta 2015

Must see in Berlin: Klunkerkranich

Tsauu! Berliiniaiheisilla postauksilla jatketaan ja niin kuin olenkin sanonut, tää kaupunki todellakin vei sydämeni. Tänne on pakko päästä uudelleen. Siis aivan pakko. Ja sillä tulevalla kerralla täytyy varata aikaa runsaasti enemmän, koska tämä kaupunki yllättää joka päivä kaikella erilaisella tarjonnallaan. Aluksi luulin, että neljä päivää riittää mainiosti, mutta ehei.. Toisaalta onhan se hyvä jättää jotain seuraavillekin kerroille!

Yksi paikka, josta jo aiemminkin laitoin pari kuvaa tänne näytille, kaipaa kuitenkin ihan oman postauksensa. Täällä suosittelen jokaista Berliinissä matkustavaa käymään, sillä Suomessa ei ole mitään vastaavaa. Tää paikka on kattoterassi, joka sijaitsee erään kauppakeskuksen katolla. Fiilistä tuolla on vaikea kuvailla, mutta kuvista voitte varmaan päätellä jotakin siitä. Hyvää musiikkia, rentoja ihmisiä, kauniit maisemat.. Siis ihan super kiva mesta! Meillä kävi vielä hyvä tuuri, että tuo sijaitsi meidän oman metroaseman vieressä, eikä tarvinnut matkustaa sen pidemmälle kun haluttiin kivalle terdelle.
klunke6klunke7klunkerkranichklunke8klunke4klunke2klunke3 Klunkerkranich, Karl Marx Str. 66, Neukölln Arcaden. Lähin metroasema on Rathaus Neukölln ja katolle pääsee kauppakeskuksen sisältä menemällä hissillä ylimpään kerrokseen asti. Kun kauppakeskus on kiinni, voi paikalle mennä kuulemma vain autoramppia pitkin (korjatkaa, jos olen väärässä). 

Itse olin ihan fiiliksissä tuolla ottamassa kuvia, niin kuin kaikkialla muuallakin uudenlaisessa ympäristössä, ja tykkään näistä kuvista tosi paljon. Niin paljon hyviä muistoja, fiilistä, aurinkoista mieltä. Mä pidän tän fiiliksen nyt! Ja hei, toive: Suomeen vastaavanlainen, kiitos. 

Onko kukaan teistä käynyt tuolla? Tai jääkö vastaavasti to do- listalle Berliinin reissua varten? 

2 kommenttia:

  1. AAAAAAAAAAA!! Todellakin jäi to do -listalle kun siihen kaupunkiin vielä joskus pääsen!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä juttu, pidä mielessä tää kun joskus pääset sinne :-)!

      Poista