sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Arvostan

Kaunista Suomen luontoa, joka ihmetyttää mua joka päivä. Sen monimuotoisuus antaa mulle kylmiä väreitä näin 21 vuoden jälkeenkin. Eilen olisin halunnut heittäytyä lumikinokseen ja tehdä lumienkeleitä keskellä katuja, too bad ettei ollut toppahousuja jalassa!

Mun harkkapaikkaa, jossa oon nyt parin päivän aikana viihtynyt tosi hyvin. Se on juuri sellainen mainostoimisto, jossa olen haaveillut työskenteleväni vielä jonain päivänä. Ihmiset ovat ihania ja ystävällisiä ja mikä parasta, se on ihan erilaista mitä olen työkuvioissa aiemmin tottunut tekemään!

Mä pystyn tekemään tässä elämässä ihan mitä mä vaan haluan. Mä voin säästää rahaa, irtisanoutua töistä, läksiä maailmalle ja olla vaikka vuosia ilman kylmää pohjolaa. Mä voin myös toteuttaa unelmia täällä Suomessa, tehdä töitä niiden eteen, kokeilla erilaisia vaihtoehtoja, luoda uusia kontakteja ja jonain päivänä saatan huomata onnistuneeni, tai edes edenneeni. Mä voin tehdä mitä vaan ja se on aika hurja ajatus.
_MG_1551
Fiilistä, joka sai mut eilen valtaansa keskellä Helsinkin katuja. Tätä biisiä kuunnellen, jalkapohjat melkein ilmassa leijuen, hymy huulilla ja pirun hyvä fiilis tästä koko hommasta nimeltä elämä. Olisin halunnut mennä halaamaan jokaista vastaantulevaa ihmistä, ottaa apean näköiset ihmiset käsikynkässä mukaan salille treenaamaan, jakaa lentopusuja ja hyppiä ilosta.

Mahdollisuutta asua sellaisessa asunnossa jossa on ollut mukavaa elellä. Ensi viikolla on muutto vielä upeampaan asuntoon ja tällä hetkellä en edes osaa sisäistää sitä, että meillä tulee olemaan yli kymmenen neliötä enemmän asuintilaa ja ihan noin muutenkin saadaan järkätä kämppä ihan uuteen uskoon. Mulla on niin paljon ideoita, etten malta odottaa niiden toteuttamista! Lisätilan lisäksi kämpästä on kävelymatka mun koululle (kun sinne joskus ensi syksynä menen, haha), kulkuyhteydet Helsinkiin aivan älyttömän helpot, kaikki palvelut kävelymatkan päässä.. Näihin palveluihin kuuluu esimerkiksi uimahalli, jossa tulen toivottavasti vierailemaan aikaisempaa ahkerammin.

Arjen pieniä luksushetkiä, kuten kampaajalla käymistä. Siinä vaan istua jökötät tuolissa, kun joku asiantunteva tyyppi tekee sun hiuksille taikoja, siinä sivussa pesee sun hiuksia lämpimällä vedellä ja tekee vähän päähierontaa. Mä päätin, että mun täytyy hemmotella itseäni useamminkin tämmöisillä luksusjutuilla! _MG_1556
Ihmisiä mun ympärillä. Kuinka paljon mä saankaan iloa, tukea, myötätuntoa, inspiraatiota, onnea ja kaikkea niiden väliltä kun mulla on ympärilläni upeita ihmisiä. Kiitos jokaiselle <3

Herrasmiehiä, jotka päästävät naisen istumaan eivätkä itse ryntää vapaana olevalle istuinpaikalle. Kohteliaita ihmisiä, jotka päästävät vanhuksen istumaan täydessä ratikassa. Kanssatreenaajia, jotka tarjoutuvat auttamaan boksin raahaamisessa toisella puolelle huonetta. Maailmassa on sittenkin ripaus hyvää.

Teitä mun blogin lukijoita. Kuinka paljon mä saankaan arkeeni teidän ansiostanne hymyä, iloa ja onnistuneisuuden tunnetta. On mieletön fiilis kuulla, että joku on saanut inspiraatioita ruuanlaittoon, motivaatiota liikkumiseen tai yleensä elämäänsä blogini kautta. On hienoa, että mun ajatukset on jollekin hyödyksi ja niistä voi saada virtaa omiin tekemisiin. Se on sanoinkuvailemattoman hieno fiilis ja voin vain kiittää teitä siitä. Kiitos <3

Mahdollisuutta syödä ravitsevaa ruokaa, kokata sitä omassa keittiössäni ja päättää siitä mitä suuhuni pistän. Mulla on myös mahdollisuus ottaa ruokavaliosta selvää niin paljon kuin vain itse haluan ja suinkin jaksan, mulla ei ole sen suhteen rajoitteita. Senkun vaan avaan nettiselaimen ja kirjoitan haluamani reseptin tai aiheen. Mulla on mahdollisuus ostaa kotimaisia kasviksia ja tietää mistä ne on peräisin, voin luottaa niiden puhtauteen. Mä pystyn pesemään ne raikkaalla hanavedellä, jossa ei ole mitään ylimääräistä.

Arvostan. xx

10 kommenttia:

 1. Ihana kirjoitus, tuli itsellekin hyvä mieli!:) Mitä runkoa sä muuten käytät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara, mukava kuulla :) Käytän Canonin 5d mk2 runkoa!

   Poista
 2. Hyvä ja inspiroitunut olo tuli kun luin teksitä, oot ihana ja saat mut aina inspiroitumaan kaikesta! Ja en jaksa ENÄÄ OOTTAA, että muutat tohon nurkan taakse, pus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi rakas, ihana oot! Ei tarvi odottaa enää kauaa :')<3

   Poista
 3. Niin huippu tää sun blogis! :)) Eksyin tänne vasta tänään ekaa kertaa, mutta heti jäin koukkuun :) Sulla on mahtavia ajatuksia ja ihania kirjoituksia inspiroivien kuvien kera!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, tervetuloa seurailemaan mun juttuja :-)!

   Poista
 4. Heii, mitä ruokaa sulla on tossa kipossa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, se on ihan vaan munakokkelia :)

   Poista
 5. Arvostan sua <3 T. Japanilaisenkin aksentin omaava ystäväsi

  VastaaPoista