keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Kesäkuun ensimmäinen

Moi tyypit, halusin vaan tulla moikkaamaan teitä. Miten hurisee? Oletteko saaneet nauttia ihanista kesäilmoista, entä oletteko syöneet jäätelöä? 


Se on myös ihan ookoo jos on halunnut vaan olla kotona tai viettää illat rauhassa piilossa auringonpaisteelta. Eihän sitä aina jaksa olla menossa ja heilumassa ympäri ämpäri. Mutta mä oon ainakin nauttinut auringosta, syönyt jäätelöä, kiertänyt kesäkirppareita, istunut terassilla aurinkoa sekä kylmää juomaa siemaillen ja mitä muita näitä kesäjuttuja onkaan tullut tehtyä. Vaikka arkipäivät meneekin töissä, on työpäivän jälkeen ja viikonloppuisin hyvin aikaa puuhailla kaikenlaista.


kuvat: Liisa Kivi
muokkaus: Minä

Ja tänään onkin sitten virallisesti kesä. Ei enää kevät vaan kesäkuu ja ah, musta tuntuu että tää kesä on saanut ihan laittoman hyvän startin! Jo nyt olen saanut puuhastella niin paljon kivoja juttuja että tuleva kesä enteilee aika mahtavaa. Espanjan reissu antoi hyvän startin tälle kaikelle ja olen ollut todella iloinen näistä Suomen lämpimistä ilmoista - eipä ole kotiinpaluun ahdistusta paljoa näkynyt kun aurinko porottaa täälläkin lähes joka päivä! Ihan superia. 

Olisi kiva kuulla vähän teidän kesäsuunnitelmista - onko tiedossa ulkomaanreissuja vai nautitteko kesästä Suomen kamaralla? Mullahan on Kroatian reissu tiedossa reilun kuukauden päästä, enkä malta odottaa sitä!

Palataan taas ihanat, heippa <3

5 kommenttia:

 1. voi kun näytät näissä kuvissa niin onnelliselta! ihana! :-)

  VastaaPoista
 2. Oottelen innoissani jo postauksia Kroatiasta, se kiehtoo matkakohteena kovasti! Oma kesä meneekin lähes kokonaan Walesissa poikaystävän luona, tarkoituksena ois kierrellä myös muualla Britanniassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kans pitkään halunnut käydä siellä, paljon olen ainakin kehuja kuullut! Ja sun kesä kuulostaa kans mahtavalta - nauti! :)

   Poista
 3. Mulla tuli tästä postauksesta ja niiden kuvista niin hyvä ja onnellinen olo. Oot sä aika kultanen kukan nuppu <3

  VastaaPoista