torstai 2. kesäkuuta 2016

Pois mukavuusalueelta: Uusi harrastus

Heissaaan! Muistaako kukaan sitä fiilistä, kun on aloittamassa uuden harrastuksen ja innolla odottaa ensimmäistä tuntia ja että pääsee tutustumaan lajiin paremmin? Nuorampana mulla oli harva se kuukausi uusia harrastuksia ja nämä fiilikset tuli koettua aika moneen otteeseen. Tuli harrastettua niin teatteria, tanssia monessa eri paikassa, kuvataide- ja kokkikerhoa.. Eli nämä fiilikset ovat harvinaisen tuttuja! Koskaan ei tiennyt minkälaisia tyyppejä siellä on vastassa, eikä ollut koskaan oikein varma siitäkään, että tykkääköhän sitä uudesta harrastuksestaan.

Tällä hetkellä mulla on kutakuinkin juuri nämä yllämainitut fiilikset - tänään mä nimittäin aloitan On Ramp -kurssin. Ja heille ketkä eivät tiedä: se on kurssi, joka jokaisen crossfitin aloittavan täytyy ensin käydä, ennen kuin pääsee treenaamaan muiden joukossa ihan oikeilla tunneilla. Kurssi on ilmeisesti tekniikkapainotteinen ja kun se on plakkarissa, pitäisi kaikki perusasiat olla hyvin hallussa.

Mä olen todella pitkään halunnut aloittaa crossfitin harrastamisen. Silloin kun crossfitia hypetettiin joka tuutissa, mä en vielä silloin kiinnostunut kyseisestä lajista. Olin sillä hetkellä tosi tyytyväinen omaan salitreenaamiseeni, enkä kaivannut siihen muutosta. Nyt palo crossfitin aloittamiseen on nostanut jo pidemmän aikaa päätään, kun en ole enää omatoimisesta treenaamisesta saanut viimeisen puolen vuoden aikana irti juuri mitään. Olen aina rakastanut voimaharjoittelua ja monipuolista treeniä ja mulla on sellainen fiilis, että tämä on juuri se mitä tässä olen jo pidemmän aikaa kaivannutkin.

muokkaus: Minä

Mutta mistäs sitä tietää. Vähän kyllä jännittää, sillä en oikeasti tiedä mitä kaikkea laji pitää sisällään. Ja tiedättekö mitä? Se onkin ehkä parasta tässä koko jutussa. Hyppään hetkeksi taas ulos mukavuusalueeltani ja kokeilen jotain täysin uutta. Hitto, näin pitäisi tehdä useamminkin. En nimittäin edes enää muista milloin olisin viimeksi ollut tämänlaisessa tilanteessa, hyppäämässä johonkin täysin uuteen juttuun. Olisiko tässä siis uudenvuoden lupaukseni, tai oikeastaan elämän lupaus? Hypätä useammin, saada sillä tavalla lisää jännitystä elämään.

Lupaan kertoa teille fiiliksiä kun olen päässyt vauhtiin crossfitin kanssa. Tai no, varmaan juoksen tänne jo ekojen treenien jälkeen hehkuttamaan haha.. Kertokaa ihmeessä teidän kokemuksianne kyseisestä lajista, kuulisin niitä tosi mielelläni!

5 kommenttia:

 1. Ite oon kerenny käymään muutamalla oikealla tunnilla ja oon kyllä tykännyt! Ihanaa, kun ei tarvi miettiä mitä tekee vaan tekee mitä käsketään. Ite alotan kunnon suhteen aika nollista, niin painotkin on tooosi vähäsiä mutta sit on siistiä jos pystyykin laittaa painoja. Ja kun vieressä joku kannustaa niin pystyy kyllä parempaan :) Ja kivaa, että aina jos on uus naama niin esittäydytään eli hyvä meininki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtavaa! Kuulostaa niin oikeelta meiningiltä, en malta odottaa et pääsen kursilla eteenpäin. Mukava kuulla että sä oot tykännyt! :-)

   Poista
 2. Kaksi vuotta lajia harrastaneena, voin kertoa, jos tykkäät rikkoa rajojasi, haastaa itsesi päivittäin, jokaisessa wod:issa, olet löytänyt oikean lajin. Itse pudotin 35kg psinos ja voin paremmin kuin koskaa. Rapakuntoisesta valmiina Openeihin! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa juuri siltä mitä olenkin lähtenyt hakemaan, mahtavaa! Ja hei upeaa, onneksi olkoon sulle - aikamoinen muutos on tapahtunut :-)<3

   Poista
 3. Joo raportoi sit miten sujuu! Alotin ite kuukausi sit ja joka kerta on jännää ja samalla ihan parasta mennä treeneihin ku joka kerta oppii jotain uutta!! Jokasella boksilla tuntuu olevan tosi hyvä meininki, niin varmasti teilläkin sit:-)

  VastaaPoista