perjantai 14. lokakuuta 2016

Meininki ihan tavallisena perjantaina

Muuttolaatikoita ympäri olohuonetta, pahviroskia eteisen käytävä täynnä, likaisia laseja pöydällä, likaiset hiukset (=aamun sana vissiin likainen?) ja hieman juminen niska. Päällimmäiset asiat, jotka tätä tekstiä kirjoittaessa tulevat mieleen *aivastus*. Istun meidän keittiön pöydän äärellä ja naputtelen tekstiä, kuuntelen puhelimesta Spotifysta (koska olen liian laiska laittamaan musiikkia paremmista laitteista) ja kohta pitäisi ruveta pakkailuhommiin. Plaah. 
Muutto lähenee kovaa vauhtia ja mulle ylitsepääsemättömän vaikeaa on ollut pakkaamisen aloittaminen. Mies aloitti sen eilen, eli nyt on myös mun pakko. En halua, että sen kanssa tulee liian kiire, mutta kyllä te varmaan tiedätte - isojen urakoiden aloittaminen on aina haastavaa. Ja nimenomaan se aloittaminen on vaikeaa, mutta kun vauhtiin pääsee niin ei mitään hätää! Onneksi saimme nyt vietyä tavaroita sekä vaatteita kirpputorille (Kirpputori Toinen Kierros pöytä 13!), joten ainakin muutama jätesäkillinen turhaa tavaraa on poissa silmistä sekä mielestä. Myyntiin lähti paljon naisten sekä miesten vaatteita, kodin tavaraa sekä muutamia tosi random tavaroita, kuten heräämisvalo sekä dj -mixeri. Huh, oli siinäkin kyllä aikamoinen homma!
kuvat: Laura Laukka

Tämä perjantai käynnistyy siis todella tavallisesti. Velvollisuuksien hoitamista, musiikkia ja niin edelleen. Illalla käyn treeneissä ja sen jälkeen katsomme ystävien kanssa Vain Elämää lautapelien pelaamisen ohella. Rentoa ja ihanaa.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti